Schnauzervalpar

I natt var det så dags för Razta att få sina valpar, hon var orolig redan från tisdagkväll, och jag bokade om mina kunder på onsdagen då jag faktiskt trodde hon skulle valpa em/kväll eftersom hon inte ville ha sin mat. Hej, vad jag bedrog mig, hon och jag låg i sovrummet , hon flåsandes i biabädden och jag på en madrass bredvid, kollade på tv på datorn och torkade kräk med jämna mellanrum, jösses vad hon kräktes,
Vid 1-tiden började hon få svaga krystvärkar men det hände inget mer, vid 2.15 ringde jag Bagis då jag funderade på om vi behövde åka in och få värkstimulering, började packa en väska, ringde efter mamma och sen var vi redo att åka – DÅ kom första valpen, en stor kille 370g. Andades ut och plockade upp det jag plockat ner, tog på myskläder igen, och sen väntade vi, och väntade, efter drygt 2 timmar var vi redo att åka igen, började plocka ihop, byta kläder – då säger mamma ”jag tror det kommer något nu” och mycket riktigt, valp nr 2, en hane på 378g, sen tog det bara 55 minuter så kom det äntligen en tik på 366g, sen tog det bara ca en halvtimme så kom en tik till, minst 328g. Nu blev det helt lugnt, Razta la sig tillrätta och jag flyttade hela gänget från bian till valplådan där det var rent och torrt. La in i tvättmaskin och fixade frukost, Vid 8 hör jag ett ljud från sovrummet, går in och tittar och där ligger en valp till som just kommit ut, stor tjej, 383g, Bara att bädda rent och torrt igen…..
Matar och rastar alla djur och sen lägger jag mig en stund och lyckas somna några timmar, men nu känns det som ögonen ska trilla igen vilken minut som helst