Valpträff Gålö 2021

Vilken dag, stekande sol och jättevarmt men toppenstämning

Återigen körde Raggen & Schnaublacks en gemensam valpträff på Gålö med ca 24 valpar med ett 60-tal hussar, mattar, lillhussar och lillmattar. Det var Raggens ”filmhjältekull” dvärgschnauzer f. 4/10 (4 av 6), Schnaublacks Z-kull, dvärgschnauzer f. 22/10  (4 av 5) vår gemensamma schnauzerkull f. 13/2 (5 av 8) Raggens ”musikbandskull” dvärgschnauzer f.6/4 (7 av 9) och Schnaublacks ”ädelstenar” schnauzer f. 6/4 (3 av 4)
Med var också Eva med Keira mamma till ”vår” schnauzerkull, Keiras äldre dotter Epsi, Evas dotter Ellinor med amstaffen Valter, Marta som ska ta över Fia (mamma till ädelstenarna) med dotter. Tina som har två Raggen dvärgar var med en stund på fm.

Vi började dagen med en tipspromenad från parkeringen och upp till logen där vi fått lov att låna trädgården. efter att ha minglat runt lite och fått en macka eller två tog Carina (Hundpsykolog Carina Persson) över, hon levererade som vanligt och tog hand om oss hela dagen med avbrott för fika och lunch.

Lunchen stod vår eminenta kock Conny för, han gjorde en fantastiskt god wook, även hans sambo Kerstin och deras Moltas (dvärgschnauzer från Raggen) gjorde oss sällskap sen hela eftermiddagen.

Korten är tagna av Roger Håkansson, Renée Pierrou, Eva-Karin Gullmert, Eva  Holmen, Janne Bergström och ev några mer, hör av er om jag glömt någon