Micke

Jag heter Micke är 40+- och bor i Huddinge tillsammans med min fru Renée och våra fem hundar. Jag är uppväxt i Luleå och läste där på Universitetet efter att ha jobbat ett par år på några olika jobb. Efter skolan som jag slutade 1997 har jag jobbat som systemspecialist, projektledare, delprojektledare och sen år 2000 som Databas administratör.

År 2012 fick jag förtroendet att bli delägare med Renee i kenneln. Intresset och delaktigheten i kenneln har funnits sen vi träffades men varierat under åren. Eftersom det är ett sätt att leva som påverkar alla i familjen oavsett om man är delägare eller inte så känns det extra roligt nu när man är med som delägare. Skillnaden kommer dock inte att bli så stor. I första hand kommer det vara Renée som träffar potentiella valpköpare, väljer ut vilka hundar som ska gå i avel, vilka hanhundar som vi ska använda samt visa upp hundar på utställning.

Mina intressen förutom hundar är bla mitt arbete, träning, renovering av huset, trädgårdsarbete, fotografering och köra motorcykel.