Var är våren

Kallt är bara förnamnet. Micke är på löpläger på Gålö och jag hade också tänkt vara där men insåg att det inte var läge att dra med valparna dit då dom nu behöver mera utrymme och det är alldeles för kallt.

Igår flyttade valparna ner i köket (dagtid) och idag har även dom andra dvärgschnauzrarna fått komma in i köket och vara med dom.  Det var lite pip och gnäll igår men idag har dom acklimatiserat sig helt.

Veckorna rullar på med en rasande fart, förra helgen var vi på Gålö, det var kallt men jag hade fixat men en valphage i tyg som stod på frigolit och tidningspapper, plus massa fällar, runt väggarna la jag filtar och dom hade tre värmedynor, på natten flyttade jag in värmedynorna i duschkabinen (även frigolit och fällar där också) och där sov dom gott.

Vi grillade och åt gott på Valborgsmässoafton med Henrik, Karin & Ebbot som var där med sin husbil och på kvällen pryddes hela campingen av marschaller, så fint

Igår var det ganska varmt när solen var framme, jag fixade med lite växter, fick fikabesök av kusin Gunnel och hennes Valle (dansk svensk gårdshund) Lite senare kom Rasmus och hjälpte mig att fota valparna. Vi kom på att vi skulle åka och testa glassen på ett ställe som heter #Kennysgelato i Nacka, sagt och gjort, upp med valparna i natthagen, undan med dom vuxna hundarna och iväg. Vilken GLASS – jag hamnade i glasshimlen, tog smakerna polka och bananasplit och jösses så gott, dit lär vi åka igen. På vägen hem åkte vi förbi Lumaparken i Hammarby sjöstad för att kolla körsbärsträden och jodå, dom blommade fortfarande. Jag hade fel objektiv men några bilder blev hyfsade

Jag har en porträttläxa på min fotokurs, tre porträtt av samma person, ett arketypiskt, ett autentiskt och ett avslöjande, har några idéer och testade att fota Rasmus när han körde bil, blev häftigt med ljuset i skägget

Avslutar med lite bilder från köket

I veckan som kommer ska vi börja ta emot valpköparbesök och på torsdag är det dags för min första spruta, Micke är yngre än mig och får nog boka när dom släpper nästa åldergrupp.  Jag hoppas på sol och värme så vi kan vara på Gålö