Gålö

Äntligen lite värme, det har exploderat i rabatterna och på träden, som vanligt jättemycket jobb den här tiden. I måndags släppte dom tider för vaccination för den åldersgrupp Micke ingår i, han lyckades efter mycket möda och stort besvär boka en tid idag också, så kl 9.15 var vi i Johanneshov, välorganiserat och proffsig personal, jag hade tid 9.40 och var klar och ute strax efter 10. Vi åkte en sväng till Bea och var sen tillbaka, Micke hade tid 11.20 men kom in tidigare och vi åkte hemåt strax efter 11
Just nu har jag rejält ont i armen och Micke börjar också känna av det

Micke har varit ledig i veckan och varit en del på Gålö, vi har köpt staketsektioner på Hornbach för att slippa fula, vingliga kompostgaller, det blir jättesnyggt

När vi kom hem efter vaccineringen hade snälla mamma varit hos hundarna, hon gick hem och vi lastade in allting och åkte till Gålö.  Sol och värme, fixade en valphage och lyfte in buren med valparna, kan säga att det tog en bra stund innan dom vågade sig ut, men sen blev det full fart

Vi åkte hem vid 19.30 och nu har lugnet lägrat sig i huset. Det ska tyvärr bli sämre väder som det ser ut, så det blir nog till att vara hemma resten av helgen