Kennelträff mm

I helgen har vi haft en Kennelträff ute på Gålö, jag håller på att sammanställa en hel del foton, dom kommer ut imorgon antagligen.

Här är några foton från förra helgen
Mandel

Malva

Vi åkte ut till Gålö redan mitt på dagen på fredag, Inger & Henrik, Tina & Matte och Anders & Tina kom också på fredag. Det blev en lyckad träff (tror jag) men jag var ganska slut på kvällen och sov gott till 8.15 då Inger & Henrik messade för att säga Hej då och ge sig iväg hemåt. Då hade Mandel varit ut och kissat en gång vid 6, efter det tog jag upp henne i min säng och hon var också rejält trött

Vi fick med oss Gordon hem då hans familj är bortresta i två veckor, han funkar så otroligt bra att ha, bara flyter med, dessutom älskar han att vara ute på tomten, oftast får man gå och hämta honom, ibland tom bära honom in


Nu är det bara att ladda om för en ny arbetsvecka – 5 veckor till semester