Hämtning

Tomt och tyst är det här hemma nu, två små skruttar har just somnat i köket.

I onsdags hade jag bästa Boel här, vi lunchad, chippade, ställde upp valparna, tittade och fotograferade, och det blev frk Orange som blir kvar här hemma. Hennes stamtavlenamn är Raggen´s Mini-Malvina Mandelflarn och hon kommer att kallas Mandel. På fredag em var vår fantastiska veterinär Maria här med sin dotter Emmie, vi fikade, besiktade och vaccinerade, även dom vuxna dvärgarna behövde påfyllning av vaccin. Alla valpar fick en UA stämpel i rumpan och är nu redo att flytta. Maria hade vissa problem att få med sig sin dotter hem kan jag säga (o;

På fredagkväll kom Marie och Patrik och vi skrev alla papper på lilla frk Rosa som ska kallas Alva, hon ska dock hänga med oss en vecka till då nya husse och matte bokat in en resa, så hon flyttar inte förrän nästa söndag.

Lördagen började med hämtning av frk Röd som först skulle kallas Mira men det blev Milla, hon hade det lite tufft första timmarna i nya hemmet och ville helst ligga i sin bur. Jag fick lite ont i magen men senare på em hade hon varit ute och blivit betydligt modigare, rapporten idag sa att det gick bara bättre och bättre

Frk Röd – Raggen´s Mini-Märta Maräng ”Milla” med sin nya familj, Fredrik, Henric, Josefine & SofiaFoto från nya matte Josefine

Kl 11.30 kom Conny & Jeanette för att hämta frk Vit som ska kallas Signe, då var även Tina här med Melker och Milo så hon fick visa hur man kammar ull på bästa sätt. Rapporten idag sa att allt gått över förväntan, hon är lika glad och pigg som hon var här hemma, sovit nästan hela natten

Frk Vit- Raggen´s Mini-Maja Muffin ”Signe” med nya husse Conny & matte Jeanette

Så var det tre stycken kvar, alla tre fick sig ett välbehövligt bad i morse, dom andra två badade igår innan dom åkte. Vi tog det lugnt på fm då regnet öste ner, jag var till soptippen en sväng med två säckar med kiss/bajs tidningar men sen packade vi in i bilden och åkte en sväng till husvagnen. Det regnade och var sol om vartannat men Micke hann klippa gräset mellan skurarna. På hemvägen svängde vi förbi Tyresö och lämnade herr Blå, numera Hugo hos Inger och Henrik, dom har även Valle som också är en dvärgschnauzer från vår första dvärgkull, numera 11 år gammal, han var väl måttligt imponerad av det där lilla krypet. Hugo ska även vara daghund hos Tina en dag i veckan

Herr Blå- Raggen´s Mini-Markus Munk ”Hugo” flyttar hem till Inger, Henrik och Valle (Raggen´s Mini-Mumin In Our Heart) på bilden med vind i både lugg och skägg

Fick den här bilden från Inger nu ikväll

Imorgon är en ny dag och en ny arbetsvecka