Tiden går

Torsdag och Maj månad

Idag har jag inte jobbat då mamma hade en tid på Capio i Globen för att träffa en läkare om sin höft. Vi åkte före kl 8, hade tid kl 9 men var osäker på hur mycket trafik det skulle vara, det flöt på och vi var framme 8.40. Hela fm gick åt, träffa läkare och operationskordinator, sen skulle vi åka till en vc och ta prover, hemma igen vid 12.30 och mamma ska få en ny höftkula den 14:e.

Annars rullar allt på som vanligt, vi var hemma i helgen och även över Valborg då vädret inte var mycket att hurra för. Rasmus och jag åkte en sväng i söndags för att kolla in körsbärsblomningen i Hammarby sjöstad, vi var sena så det började skymma men det blev några hyfsade bilder alla fall.

Valparna har börjat äta vanlig mat, började med Royal canins valpmousse, herr Blå och frk Rosa tyckte det var en riktig höjdare, sen blandade jag ut det med uppblött torrfoder och nu äter dom bara det. Herr Blå är värsta matvraket, han slickar rent sin skål och ger sig gärna på syrrornas sen – då får man sitta i famnen en stund – under protest. I början delade dom på ett fat men nu har dom varsin skål

Många frågar efter fotograferier, det är inte helt enkelt att fota dom än eftersom dom fortfarande sover mesta delen av tiden, eller så blir det så här när man sätter sig i valphagen (O;

Eller så här

Idag tog jag allafall fram kameran och satte mig utanför och försökte ta lite foton, och det här är vad jag lyckades åstadkomma

Mormor Mini sover med mig, Malva och valparna och hon vill gärna vara med och hålla ett vakande öga när hon får

Frk Rosa äter som häst och blir stadigare och stadigare, hon blir arg som ett litet bi när hon hamnar i underläget – vilket hon ju oftast gör då dom andra väger betydligt mer än henne (o;

På lördag blir dom fem veckor och då blir det foton igen