Påsk på Gålö och valpar

Hemma igen efter några fina dagar i husvagnen

Börjar med några valpbilder från förra veckan, tagna med mobilen

Lilla frk Rosa får äta själv nu, jag har slutat stödmata och slutat lägga till henne, hon är fortfarande senare i utvecklingen än dom andra men pigg som en mört, det gäller bara att hon kommer ikapp nu, hon går vingligare och hon dippar med huvudet åt ena sidan. Meta var också sned med huvudet som valp men det växte bort, man kan se en liten aning ibland om man ser henne rakt framifrån, har hört fler som haft valpar som varit så.
Här kommer två bilder där man ser hur liten hon är i jämförelse

I fredagsmorse åkte vi ut till Gålö och husvagnen, jag tog bilen med 10 hundar, en fågel i sin bur, transportbur till fågel, mat, hundfällar, verktyg mm mm Summan av kardemumman var att Micke inte fick plats utan fick ta motorcykeln – ops
På fredag em kom Inger, Henrik och Valle som är från Minis första kull, dom kom för att titta på lilla Herr Blå som ska kallas Hugo och bli Valles ”brorsa”

På lördag mitt på dagen kom Conny, Kerstin och Moltas, vi myste i solen och fikade. Kerstin och jag tog några hundar och gick runt udden, vackert som tusan men väldigt lågt vatten

När vi kom tillbaka, gick Conny och Micke med resten av hundarna. Rasmus dör upp och vi åt lite påskmat, fotade valpar och spelade spel. En trevlig påskafton
Jag hade en idé om påskägg, valpar mm och såg framför hur det skulle se ut, kan ju säga att det sket sig totalt men tack till Rasmus som hjälpte till

 

På söndag em gick jag, Russin och Mini ner till stranden en sväng, som sagt väldigt lågt vatten

Jag försökte filma tokRussin 14 år när hon fick ett spel på stranden, får se om det lyckas att ladda upp filmen här, det är dålig kvalite då det är filmat med mobilen

Razta fick korn på någonting i hörnan av trallen redan när vi kom på fredag och stod sen som en idiot där när hon inte försökte gräva sig under, jag la dit ett galler men inte tusan hjälpte det, när vi tog in henne stod hon i tälthörnet och grejjade, på söndag fm lyckades hon antagligen med tassen ta en liten skogsmus. Lugnade hon ner sig – inte mycket – hon är väl en schnauzer


Igår hade vi också besök, denna gång av Marie och Patrik som ska köpa en av tikvalparna, vi hade bara pratat i telefon tidigare men eftersom dom bor i Tungelsta passade det bra att komma till Gålö. Vi hade en trevlig em och det kändes helt klockrent att sälja en valp till dom. Som det ser ut nu så är dom fyra valpar som ska säljas tingade och så blir det en liten tjej kvar här hemma.

I husvagnen har valparna sovit i duschen, fixade till det med en frigolitskiva under, fällar, värmedynan och en filt mot väggen, dom verkade trivas bra där och Malva hade gott om plats att dia när hon ville det

I förtältet har vi en tyghage, som jag täckte in med stolsdynor (mot drag) och dom fick våra fårskinn att ligga på, samt värmedynan där också. Var tydligen helt OK att sova där också

Igår provstartade Micke MCn för batteriet laddar ur och den startade så fint, han klev upp tidigt för att åka hem och fixa lite här hemma.
Jag hade – mot alla odds – också klivit upp för det var mulet och jag kände inte för att stanna kvar själv, så när bilen var packad med inte alls lika mycket och jag redo att åka och Micke mc-klädd så startade den förstås inte. Nu blev det tvärtemot vad det skulle bli, jag åkte hem och Micke blev kvar medan batteriet laddades.
Väl hemma togs valplådan bort och nu har dom flyttat från ettan till en fyra