Ännu en helg förbi

Tiden bara flyger iväg. Just nu har jag jättemycket jobb och 5-6 veckors väntetid på en tid, många blir irriterade och det känns rätt jobbigt, lite framförhållning kan man ju tycka är bra.

Mocca har gått upp två kilo och det är ca tre veckor kvar till valpning, spännande, snart dags att ta hem henne hit

I fredags var Keiras matte Eva och jag ner till Strängnäs för att titta till valparna, väga och fotografera. Dom har det toppen hos Monica och Roger, stor hage i köket och ett rum där dom just nu sover, där finns också en egen utgång till en stor hage med med nättak, så bara det blir lite värme nu så kan dom börja vara ute.

Bilderna på varje valp finns på hemsidan under lovesongskullen, och här kommer några andra bilder

Här är Monicas dvärgschnauzervalp Ziva, 5 månader

Eva med ett gäng valpar

Den här bilden blev tyvärr suddig men jag måste visa den allafall, jag tror att det är Keiras dotter Epsi (2 år) från hennes förra kull som får en liten slick av ett halvsyskon, eller så är det fransyskan

På lördag var jag en sväng till Älta och hälsade på Akka, Zigge, Ozzy och Penny från sista dvärgschnauzerkullen samt Monica och Ziva som var på kurs i Älta Hundhall hos bästa Carina Persson
www.hundpsykologcarinapersson.se
När jag varit där åkte jag direkt till Stureby för att hjälpa Marie-Louise att fotografera en liten 11-veckors dvärgschnauzerkille. Så söt

Vi åt gott grillat till middag och sen bänkade vi oss framför Lets Dance, jag förstår inte hur jag ska stå ut med att se Carola varje lördag, det kändes dessutom som det redan är klart för dom framhävde ju henne som f-n Hon sjunger jättebra men att höra henne prata och se henne är bara för mycket. Igår slapp jag henne då Rasmus kom och hämtade mig vid 21.30, jag hade en läxa på min fotokurs som vi åkte in till stan och fixade. Tog några andra kort också

Idag har det varit en lite lugnare dag, dammsugit, fixat mat och jobbat en timme, fina Cero som är pappa till Lovesongs-kullen var hos mig, Han och husse är bara nere i Sthlm idag till imorgon och imorron finns inga tider så jag tog honom idag. Han har en sån fantastisk päls så han går fort att göra

Även idag har vi grillat, sen var det styrelsemöte med Sveriges Hundfrisörer och final av Farmen. Helt rätt vinnare.

Nu laddar vi för en ny arbetsvecka – Over and out