SKIT-dag

I torsdags gjorde jag iordning ett älginnanlår och gav hundarna lite smakbitar, även Keira. På natten var hon ute två gånger men det var ju inte så konstigt, vissa nätter behöver hon gå ut. På morgonen åt hon som vanligt och var sen ut, precis som dom andra. Jag gjorde mig iordning och åkte för att handla, det var lite stökigt och Meta fick vara ensam i sovrummet då hon löper och dom gör inget annat än rider på henne.  När jag kommer tillbaka efter lite drygt en timme är alla hundar jätteupprörda så ut med hela gänget, Micke är irriterad då dom skällt och gapat och han försöker jobba. Jag känner att det luktar bajs men ser inget förrän jag går upp igen för att släppa in Keira till valparna igen…….. Hon har bajsat ner hela min SÄNG, överkastet, dom stora sammetskuddarna, småkuddarna och det har gått igenom överkastet ner till täcket, sen har hon gått i det så mattan är bajsig och även bajsiga tassavtryck på golvet. Det finns dagar när man bara skulle vilja dra något över huvudet och gå och lägga sig igen  – fast inte i sängen (O; Tvättmaskinen gick varm kan jag säga, överkastet ligger fortfarande i blöt……. Eftersom hela gänget hade skällt hade inte Micke uppmärksammat att hon behövde gå ut men jag förstår inte varför i hela friden hon inte kunde gjort det hon skulle på golvet.
Resten av dagen hade vi Monica här, hon och jag fixade med hennes hemsida, även Mocca var med, hon har nu gått fyra veckor av sin förhoppningsvisa dräktighet, ännu för tidigt att se då hon inte tillhör den smala typen – he he

Förra helgen satt vi ute i solen och fikade, nu blåser det svinkallt och ligger lite vitt på marken men hos mamma blommar snödropparna, hon har också en julros som blommar och en som är på väg upp

Valparna börjar nu bli roliga, dom har upptäckt varann, dom har upptäckt mig, dom morrar, småskäller och är skitsvåra att fota men här kommer några halvdåliga bilder

Just nu tittar vi på andra chansen som jag tycker är ganska tråkigt men nästa lördag – DÅ KÖR VI

Vi hade en fantastisk kvällshimmel idag, går inte riktigt att återge på bild, speciellt inte med macroobjektivet!