Valpar

Idag är då valparna en vecka och än så länge ser dom ut att må bra. Keira blev dålig i magen natten till onsdag (tror jag det var) och vi var ute typ varann timme, sen har hon gått på dietmat men från och med idag äter hon bara torrfoder. Dock törs jag inte mata på henne hur mycket som helst än och hon är hungrig….. tittar på mig och drämmer till matskålen med tassen som för att säga – FYLL PÅ

Har inte fyllt i och skickat in registreringsansökan än, vill gärna att det går några veckor till så man ser att allt går bra, har hört att SKK släppt på sin regel att det bara får förekomma ett kennelnamn i ”stamtavlenamnet” så vi kommer att skicka in följande namn

Raggen´s Somebody To Love with Schnaublacks
Raggen´s Show Me Love with Schnaublacks
Raggen´s Sealed with a Kiss with Schnaublacks
Raggen´s Stand by Me with Schnaublacks
Raggen´s So Close with Schnaublacks
Raggen´s She Loves You with Schnaublacks
Raggen´s She´s a Heartbreaker with Schnaublacks
Raggen´s She´s My Girl with Schnaublacks

Dom är inte så lätta att fotografera än så länge men här kommer allafall några bilder

Idag har vi haft besök av Milo från Metas förra kull, fika i duggregn men hundarna hade det nog ganska kul. Det är plusgrader och har regnat sen mitt på dan så snön är nog snart borta
Vi är alltid supernoga med att stänga vår grind men igår hände det som inte får hända. Jag hade alla hundar ute (utom Keira) och går ner för att titta i brevlådan, när jag öppnar grinden för att gå tillbaka in lyckas Mini på ngt sätt ta sig genom mina ben och börjar springa ner för backen. 14,5 år och stendöv men snabb som blixten, jag stänger (tror jag) och springer efter. När hon kommer ner till vägen vänder hon sig om och tittar på mig och sätter sen av åt vänster ännu snabbare. Hon hinner en bra bit innan jag får tag i henne och lyfter upp. Vänder mig om och ser då dom andra fyra nere på gatan – PANIK…….

Vilken djäkla tur att dom är galna i godis och att jag hade fickan full. Fick med mig dom skuttandes uppför backen och Mini sprattlande under armen. Slängde in godis innanför grinden och fick in dom. Fy tusan vad hjärtat slog.
Nu är det snart dags för mello