Schnauzervalpar 6v

Idag har vi haft en strålande dag med sommarvärme, jag var och bytte däck imorse och det var väl inte en dag för tidigt. Schnauzergänget har varit ute i stort sett hela dagen och jag har haft lunchgäster, Inger, kennel Trolljäntan, Monica, kennel Schnaublacks, Sussi och Frida, kennel Alliwant och bästa Tina. Vi har ätit, tittat, klämt och känt men hade lite olika åsikter så det blir inget besked om vem som får vem förrän nästa torsdag när Boel, kennel Argenta varit här och tittat, klämt och känt och tryckt ett chip i nacken på dom.

Gårdagens vikter och dagens bilder

Herr Blå, 2 560g

Herr Grön, 3000g

Frk Rosa, 2 250g

Frk Röd, 2 080g

Frk Vit, 1 880g

Några bilder på småttingarna bland Scillan, frk Rosa och frk Gul

I helgen blir det fullt ös, imorgon på fm har jag ett fotouppdrag, sen kommer det två familjer och tittar på småttingarna och på söndag kommer Elin och Erik som ska ha en av schnauzertikarna, måste också hinna åka bort till Sea och hämta ”valppaketen”