Valparna 2 veckor

Idag har valparna och mamma Malva varit inne hos mamma medan vi har varit på Gålö och fixat med husvagnen. Det händer mycket nu, dom är nästan uppe på benen och går, ögonen börjar öppnas även om dom inte ser ännu. Jag stödmatar fortfarande frk Rosa, tar även ut henne och låter henne dia själv bland, hon har inte så mycket att sätta emot när hennes större syskon kommer farande. I natt tappade hon sitt band så därför är hon ”bandlös” just nu

Så himla jobbigt med det här fotograferandet

Har nästa bestämt vad dom ska heta, det blir tema Bakverk

Mini-Munk är killen

Mini-Maräng
Mini-Mazarin
Mini-Muffin (tror jag)
Sen har jag några alternativ på det fjärde namnet, kan inte riktigt bestämma mig
Mini-Macron, Mini- Mandelkaka och några till

Herr Blå som ska kallas Hugo (Mini-Munk)

Just nu har jag väldigt mycket jobb, det är kul men också lite stressande då många vill att jag ska ”klämma in” dom, så här är det alltid på våren och försommaren men nu har jag bestämt mig för att INTE vara för snäll och slå knut på mig själv utan nu får man vänta tills det finns en tid om det så inte är förrän om fem veckor.

Jag har gjort naglar i några år nu, och det är en tjej på en av salongerna i Huddinge som gjort dom och hon har gjort ett ganska bra jobb. I december tog jag bort dom för att låta mina egna naglar vila ett tag men nu var det dags igen. Ringde till Huddingesalongen men fick inte tag i henne, hade tidigare fått ett tips om en tjej i Stuvsta, Beas Nail and Beauty så jag ringde henne och fick en tid på fredag fm. Vilken skillnad, ett trevligt bemötande, ngn det gick att prata med och inget nedslipande av nageln, Så himla nöjd, kostade några hundra mer men det var det verkligen värt