Hänt sen sist

Tisdag efter påsk så kom dom då, Mocca och Pascals valpar, hon började visa tecken på valpning på måndagkvällen, bästa Marie-Louise kom hit och assisterade och höll sällskap och på bara några timmar kom det 9 valpar, några var lite små men såg pigga ut. Tack snälla M-L för hjälp & sällskap.

På kvällen hade jag min fotokurs men jag kan säga att det var inte helt enkelt att hålla ögonen öppna. Sen har veckorna bara gått, valparna har ökat i vikt om än långsamt. I fredags började jag att mata med valpmousse utblandat med vatten, hade dom en och en i knät och så fick dom äta från en sked, gott som tusan var det men mammas mat är ändå bäst

Jag har köpt en liten korg med en värmedyna i och den gillas skarpt

Vi hade en riktigt fint vårväder några dagar, man kunde sitta ute och äta i bara t-shirt, det började blomma överallt, Våran gräsmatta på baksidan

Sen slog det om och blev vinter igen………

I fredags fick vi besök av våra fina vänner Johan och RosMarie, dom kom ner för att titta på valparna eftersom en utav småflickorna ska delägas av RosMarie och mig och bo med dom uppe i Mörsil. Vi har inte träffats på över ett år och således inte heller träffat schäfern Chili som är född samma datum som mig, fast hon är född förra året (o:  Det gick över förväntan att ha hundarna ihop. Razta var hos mamma och Meta kunde inte låta bli att skälla så hon hamnade också hos mamma på lördag em men Mini, Malva och Mandel funkade jättebra ihop med frk Chili. På lördag gick Ros-Marie och jag en långpromis ner mot Huddinge centrum, tog vägen förbi kyrkan där magnolian blommade för fullt

På kvällen var vi ner på Julius och käkade, fantastisk gott som vanligt, vi åt tapas och Micke åt grillad kalvytterfile.

Imorse åkte våra vänner hem och det blev som vanligt tomt efter dom, vi packade ihop lite grejjer och åkte till Gålö för att sätta upp förtältet. Helvete vad kallt det var, jag frös om händerna så dom var helt röda till slut, som tur var hade jag tagit på mig strumpor – det hör inte till vanligheterna

Det var inte många själar på campingen men vi jobbade på och tältet kom upp som det skulle

Mamma hade varit här och varit med Mocca, valparna och Mini så när vi kom hem grillade vi och hon åt middag med oss.

Imorgon är det dags för en ny jobbvecka……