Påsken

Påskhelgen är nu strax över för i år – den andra coronapåsken………

Jag var ledig i torsdags men ingen rast och ingen ro, var uppe hos killarna på Parma med lite saxar och skär som behövde slipas, behövde också köpa schampo, trimkondomer och ops – en ny rakmaskin, gick ju inte att motstå denna

Resten av dagen ägnades åt bl a lite matfix, dammsugning, fotografering av en läxa och lite annat. På fredag mitt på dagen styrde vi kosan mot Strängnäs, var in på Rusta i Botkyrka och köpte fleccefiltar till valparna. Var fundersam på om jag skulle köra gamla vägen ner till S-tälje men det rullade på bra så jag körde ut på motorvägen, hann inte speciellt långt sen blev det tvärstopp……… Rullade i sakta mak ner till avfarten Salem/Rönninge där vi körde av och tog gamla vägen ner. Vad händer när vi kommer in i Södertälje – jo detta

Till slut landade vi hos Monica & Roger, vi började med fika och en liten liten påsktårta som jag gjort, typ 15 cm/diam – sockerfri

Sen tog vi på oss trimkläderna och fixade till alla åtta valparna för fotografering och inför flytten på lördag. Dom är riktiga små gull

Resten av dagen ägnades åt att välja vilken valp som ska till vem, valpmys och  en god middag samt lite tv

På fredagmorgon gick jag upp och släppte ut valparna samt gav dom mat så Monica slapp allafall en morgon, lite för kallt för dom att vara ute så  vi tog in dom och åt sen frukost själva. Sen var det dags för fotografering och dom bilderna finns på valparnas egen sida Kull 7 – Love-songs kullen

Vi passade också på att fotografera Zivan och Mandel. Zivan är verkligen skitsnygg, bara sex månader – vad ska det bli av denna

Mandel

Tanten

Valparna var väl måttlig roade av fotograferingen, det blåste riktigt kalla vindar

Det var roligare att få mat, ursäkta dåliga bilder

Vi åkte hem efter lunch på lördag, då körde jag över mamma till Tyresö där hon lämnade en blomma till sin väninna vars man gick bort i sviterna av Covid på fredagen, sen åt vi en god middag.
Söndagen bara gick, tvättade och fixade och idag har det varit en riktig slappardag,  inte så kul att vakna upp till en vit omgivning. Har stickat lite, virkat valpband och skickat in mina fotoläxor

Veckan som kommer blir spännande, Mocca ska valpa och jag har inte några inbokade kunder utan att gäng som ska ringas in när jag vet att jag kan ta dom. Det är alltid lika nervöst när någon tik ska valpa, tankarna snurrar på allt som kan gå fel, bara att hoppas att allt går bra.

På lördag är det valpleverans…….