En kall helg, parning & valpning

Vi har vinter i Huddinge…….

Hade Keira här en sväng i lördags, nu är det ca 2-2,5 vecka kvar till valpning. Razta och hon är så roliga, dom delade bur när vi åkte ner till Tyskland på utställning för några år sen och nu är dom jätteglada att träffas. Den här bilden tog Keiras matte Eva förra veckan

Mocca löper också, henne ska vi ta prov på, torsdag blir det och sen får vi se när vi ska bege oss till Göteborg för att ha en dejt med Pascal

Det fullkomligt väller in mail, sms och telefonsamtal angående valpar, en del verkar så himla bra att det gör ont i hjärtat av att inse att många kommer att bli besvikna då det inte på något vis ens är möjligt att tillgodose alla önskemål om en schnauzer el dvärgschnauzervalp

Igår var Rasmus och jag på väg till Maxi,som tur var hade vi hade kamerorna med oss för att se om vi kunde åka och fota någonstans sen. Då fick vi se detta – Halo. Riktigt häftigt. När vi åkte från affären var det borta

Här kommer lite bilder från igår – vi var vid Tyresö slott

Försökt att fota hundarna ute går sådär, svårt med svarta hundar i vit snö, Malva och Mini har täcken, Mini har en tröja under som hon har inne också – älsklingstanten. Malva har fortfarande sin body på sig inne, stygnen är inte borta än och jag vill inte riskera att hon biter på dom. Båda två är riktiga fryslortar. Meta har också haft täcke till och från men hon går hellre in.