Konstig kväll

Funderar på om jag ska försöka ta upp den här bloggen igen, ska fundera lite till……

Igårkväll var allafall Rasmus och jag en sväng till stan för att fotografera lite, han hämtade mig strax efter åtta och vi åkte först upp på Erstagatan en sväng. Jag ville försöka få med den kranen som dom klätt in helt i grönt ljus på bild, blev väl sådär. Himlen var vacker, det var runt -2 och vindstilla så det var en skön kväll.  Vi åkte sen ner till Gamla stan, en konstig känsla att gå på en öde Västerlånggatan en lördagkväll vid 21. Vi strosade runt en timme eller nåt och sen åkte vi ut till Djurgårdsbrunnskanalen, fotade lite där och sen stannade vi till på Nybroplan och kollade in älgarna.
Var är alla, vad gör folk, alla som festade på Stureplan, är det svartklubbar som gäller, hemmafester, eller är det faktiskt så att folk sitter hemma i sin ensamhet, el tvåsamhet och gör, ja vadå?
En skum känsla allafall att åka i en tom stad med stängda restauranger, teatrar, biografer etc etc.

Seven Eleven i Gamla stan var allafall öppet och vi tog en kopp varm choklad som var riktigt god. Var hemma igen vid 23.30 och gick igenom mina bilder och skulle lägga upp några på fejan men det gick inte, och det funkade inte idag heller, gick in och läste på deras hjälpcenter men blev inte klokare av det utan skickade felkoden till deras support får se om det kommer något svar

Här är några av gårdagens bilder