Vardag igen

Sista semesterveckan var vi på Gålö första halvan och sen var vi hemma och fixade lite i slutet av veckan. Jag var ute med kameran en dag och hamnade på stranden som var fylld av kanadagäss, dom är fina att se på men fy vad dom bajsar, hela stranden är täckt av stora måsbajsar. Första året vi var där lyckades Russin tugga i sig ett gäng som hon sen spydde upp i husvagnen, fy tusan vad det luktade. Det fanns också en hel del maneter i vattnet, det har jag inte sett där ute tidigare

Micke fick tag i en begagnad cykelvagn så till nästa år kommer alla hundar att kunna åka med när vi cyklar, det bästa är att den även går att använda som vagn när man ska på hundutställning vilket kvinnan vi köpte den av hade haft den till


Den  lilla mysproppen

På lördag var det dags för Stockholms fotomaraton, det var tredje året Rasmus och jag var med, vi hade redan innan bestämt oss för att bara köra halva även i år. Det var kul, roliga teman och bra väder. Man får inte lägga ut bilderna före 8/9 (tror jag det är) så dom visar jag då naturligtvis inte än

På måndag var det då dags att jobba igen och det var full fart hela veckan, på torsdagkväll var jag och Mandel på ringträning med bl a Louise och Ralf och Tina som lånat med sig Mandels brorsa Hugo

På fredag  regnade det nästan hela dagen och jag sydde vantar

Tjejerna delade på en korg – finns det hjärterum så finns det stjärterum

Fredagkvällen avslutades med middag på Julius ner i Stuvsta, vi åt kryddsotad röding med jordärtskocka, fänkål, forellrom och vitvinssås, det var SÅ himla gott

Igår (lördag) åkte vi ut till Gålö, i bilen på vägen ut fick jag ont i vänster sida , lite som kramp, det om och gick och var ingen känsla jag kände igen, blev ngt orolig, och när jag sen på em pratade med mamma blev hon orolig och bad mig ringa till sjukvårdsupplysningen vilket jag gjorde. Vad hände – jo hon tyckte jag skulle åka in till akuten då hon via det jag sa på telefon inte kunde utesluta att det var ngt med hjärtat – suck. Vi åkte hem och jag blev avsläppt på akuten, där var det tomt så jag kom in på ett rum direkt där EKG togs, det var jättebra, syresättningen var 99% och blodtrycket var bra, ut i väntrummet igen för att vänta på blodprovstagning, tog ca 5 min innan jag kom in för att göra det. Blev placerad i ett rum för att vänta på en läkare, när jag suttit där i typ 1,5 timme gick jag ut och frågade vad som hände ”läkaren hade fått gå in på ett larm men skulle komma så fort han var klar där” En timme senare gick jag hem – utan att träffa läkare. Rasmus hämtade mig och hade köpt middag åt oss alla tre, då var kl 21. Sjuksköterskan som jag sa till att jag gick såg riktigt sur ut men sa ”att även om blodproverna såg bra ut så går du härifrån på egen risk” Ja det är väl självklart, men jag hade kunnat gå redan efter EKGet för det var ju hjärtat som oroade.

Idag har vi varit och köpt hundmat, letat fästingambulansen vid Ikea utan att hitta den, lämnat Russin till Monica som kom och hämtade henne då dom ändå var i krokarna – hon ska ställas ut nästa helg.
Micke åt den sura fisken till middag medan mamma och jag åt gott grillat kött med potatis och gorgonzolasås, man kan säga att vi hade fluginvasion kring bordet, dom verkade gilla den sura fisken……..