Första semesterveckan

Semestern började med en dag i husvagnen och på söndagen städade vi huset. På måndag var jag hos Bea och fixade mina naglar, blev lite tassar denna gång

Framåt eftermiddagen förpassades Razta och Meta in till mamma då som vanlig har passat på att löpa precis när vi har semester och v fick besök av Johan, Rose-Marie, Malte och Max. Vi grillade och snackade skit.

På tisdag packade vi in oss i bilen och körde ner till Stjärnhov och Mona & Lasse på kennel Zantanas. Rose-Marie fick se Maltes pappa Alfons och Mona fick se Malte, därefter körd vi bort till fabriken i Sparreholm där vi kollade på kläder och sen åt lunch. Sneddade sen över Sörmland och bort till Strängnäs, Roger & Monica. Jag hjälpte Monica att fota Keiras fina valpar och Malte fick till sin stora lycka bada i deras pool.

På torsdag morgon åker Rose-Marie, jag och mamma till Ica Maxi och bunkrar lite, hemma igen packar vi ihop för att åka till Gålö. Rose-Marie lyckas trampa fel vid vårt trappsteg och gör illa foten men vi packar klart och ger oss av, väl framme har hon så ont att hon ringer sjukvårdsupplysningen och dom säger åt henne att åka in till Närakuten i Haninge. Johan och hon åker och väl framme är dom snabba, röntgen och sen en gipsad fot (och ben) då det var ett ben i foten, vid lilltån som var sprucket och så var det en krosskada på ovansidan

Jättetrist att bli gipsad på semestern, kryckor och absolut inte stöda på foten på 6 veckor, då gipset ska av och antagligen ska det på nytt. På kvällen spelade vi lite spel och mös i i förtältet.

På torsdag fm hyrde Johan & Micke kajaker och gav sig ut på en liten paddeltur, jag cyklade ner med kameran och passade på att ta ett dopp också

När dom kom tillbaka åt vi lite lunch och sen packade vi in oss i bilen och åkte ner till Nynäshamn för att handla lite gott att äta till kvällen, vi åkte också Strandpromenaden för att kolla in utsikten. I hamnen åt vi en varsin mjukglass och medan Johan och jag var inne i fiskaffären lyckades Malte ta sig ur bilen (kom som en raket på inkallning till Rose-Marie) och ett par idioter satte igång att tjafsa med Micke för att ngn av hundarna skällde.

Tillbaka på campingen tog jag med mig Malte och gick ner till bryggan, där satt det tre tjejer och hade picknick, en av dom blev jätteförtjust i Malte och fotograferade hej vilt och hon var så snäll att jag fick dom messade till mig

Kvällen ägnades åt god mat och lite spel

På lördag fm åkte vi tillbaka till Huddinge och laddade inför kvällens konsert med Gyllene Tider, slappade mest i värmen, Taxin hämtade kl 19m och jag hade lyckats byta våra ståplatsbiljetter till sittplatser på läktaren, vi tog oss in och Rose-Marie kämpade på upp till våra platser

Det var en fantastisk kväll, varmt med en svalkande bris, bra stämning och en vacker kvällshimmel, Konserten var lika bra som förväntat

 


Vi gick lite innan det var helt slut så Rose-Marie skulle kunna ta sig ner utan en massa knuffande, Johan och Micke åkte kommunalt  hem och Rasmus hämtad oss + kusin Pernilla med man. När vi kom hem hade Johan packade bilen och då styrde kosan hemåt, jag körde till Tyresö och hämtade Mandel och Malva.

Idag har det varit VARMT ,  vi har inte gjort många knop och imorgon börjar vår andra semestervecka