En vecka igår

I fredags var det dags för ”bandbyte” då alla utom frk Rosa hade växt ur sina små band men hon fick ett nytt alla fall

Lilla frk rosa är en kämpe, hon gick ner från 145g som var startvikten till 115g som lägst, jag kämpar på med stödmatning och vid 115 vände det och nu går det uppåt om än väldigt sakta, idag var vikten 177g. Hon är pigg men väldigt liten
Här med syster frk vit som är störst

Hitta frk rosa (o;

Hela högen

Herr Blå som ska bli Tyresöpojk visar hela magen
Myser med mamma

Frk orange

Så här går det när man är trött med sockervadd i skallen och har en hund (Meta) som är dålig och ska till veterinären både torsdag och fredagkväll, kräkningar, blodig diaree och jättetörstig, oro för livmoderinflammation. Nåväl tur att man har en fantastisk mamma som ställer upp och passar hundar, valpar och hus