Hösthelg

Helgen började i fredags och då var Kerstin och jag borta vid några övergivna kolonilotter (andra gången jag var där) och tog lite växter. Lammöron, höstaster, en kaprifol, häftiga jättetistlar mm Lördagen ägnades åt plantering och nu hoppas jag verkligen att det mesta ska ta sig men man vet ju aldrig. Rabatten just nu ser ganska ynklig ut men till sommaren hoppas jag det ska prunka, har dessutom satt ca 60 alliumlökar av olika sorter så till våren blir det spännande

På eftermiddagen åkte Rasmus, Razta och jag ner mot Sturehov för att fotografera lite, vet inte vad jag klantade mig med men fotona blev inte bra, fick inte alls till skärpan, visar några utav dom alla fall. På väg tillbaka till bilen såg jag en familj med en hund som såg ut som en dvärgschnauzer på väg till sin bil som stod bredvid våran. Det VAR en dvärgschnauzer – finaste Gordon med matte Anna-Karin, Husse Anders och småmattarna Hedda och Lisen.  På hemvägen såg vi massa svanar på en åker – gick inte att stanna, och en stor ståtlig älg som sprang iväg just som jag lyckat stanna på ett säkert ställe

Idag behövde Micke jobba lite så jag tog med mig hundarna och kameran, vi plockade upp Rasmus och åkte ner till Taxinge. Idag gick det bättre med fotograferandet med några undantag försökte få Russin och Razta att posera lite men dom var inte alls samarbetsvilliga så dom korten blev jättedåliga. Självklart fikade vi, jag såg att det var hästar ute så hundarna hamnade i bilen en stund medan jag myste och fotograferade, jag är lite smårädd för hästar för dom är ju så himla stora men nu stod dom bakom ett staket och var väldigt kärvänliga, det var himla mysigt

På hemvägen var in på Dollar i Nykvarn och jag köpte lite fotoaccessoarer till halloween, väl hemma blev det tillagning av kålpudding – så gott

Avslutar med två bilder på en liten groda som vi hittade i lördags – den hoppade runt som en tok – var inte stilla en sekund. Till slut fick jag upp den i handen och satte den på en rosa bajspåse som jag hade plockat kastanjer i, där satt den helt stilla, satte ner den på motorhuven på bilen och tjoho – där satt bilderna