andra semesterveckan

Vi tillbringade dom första dagarna i veckan hemma, det var varmt så man orkade just inte göra någonting, på torsdagmorgon packade vi bilen och styrde återigen kosan norrut. I Hårte fick vi fika hos Alf och Britt-Marie och så lämnade vi av Malva och en höglöpande Meta till Mamma och Rasmus som varit uppe några dagar och nu skulle tillbaka hem. På em anlände vi till Mörsil och Johan. Rose-Marie. Malte och Max. Johan hade en god middag klar och sen packade Ros-Marie fikakorgen och vi åkte till Hammarnäset och fikade på bryggan. Malte badade som en tok, tyvärr fick jag inte till inställningarna på kameran + att det kommit skit på linsen så bilderna blev inte bra men jag lägger ut några i alla fall. Max skällde på kossorna som nyfiket stegade fram och undrade vad i höll på med

På fredag fick vi en rejäl sightseeing med besök bla på Ffösön där vi fikade på ett mysigt ställe, vi köpte rökt fisk på en gårdsbutik, vi promenerade och åt i Östersund och vi träffade Anette och Eva som hade Russins son Arko hans första år, Anette gör luffarslöjd och vi shoppade lite av henne.

På lördag var vi på ett jättemysigt ställe och fikade som för övrigt är till salu
https://www.hemnet.se/bostad/villa-11rum-mattmar-are-kommun-g-a-semlanvagen-108-14170275
Vi försökte oss på ett foto av hundarna men dom ser ut som muppar

Vi var på några loppisar och vi var ute på Hammarnäset igen, där är Johans föräldrahem och blir det som tänkt kommer dom att ha den här utsikten om något år

På em fixade vi till hundarna inför söndagens utställning, tog det lugnt, käkade gott och hade det allmänt gott. Vi var också iväg till Römmens hembygdsgård och fotade hundarna och jag lyckades sjabbla med kamerainställningarna igen

På söndag åkte vi iväg tidigt med Russin, Mini och Max, regnet öste ned därför inga foton. Max var först ut och blev tvåa i sin klass med hederspris och fin kritik, syrran Rut var också där, hon kom fyra i sin klass också med hederspris och fin kritik
Tant Russin var enda tik men vad hjälpte det när hon inte fick ck, excellent rätt och slätt. Jag brukar inte bry mig så mycket men nu blev jag lite sur, en hund som är 13,5 år får inte ck pga att hon behövde vara starkare i ryggen och ha ett bättre påskjut med bakbenen när hon sprang…… Vi stannade inte till veteranfinalen.
Vi tog en fika med Sören och Agneta och sen lite shopping på outleten i Åsarna, en sväng på Dollar i Svenstavik hann vi också med på hemvägen. Efter en lugn kväll gick vi och la oss ganska tidigt.

Måndag morgon var vi uppe vid 6.30 och sa hej då till Rose-Marie som åkte till jobbet, Johan hade stuckit ännu tidigare, vi åt frukosten, packade in oss i bilen och åkte hemåt. Åt middag och sen var mamma och jag och handlade,

Idag började dom med markarbete på vår framsida, det ska läggas sten, plattor och asfalt, vi flydde fältet och är i husvagnen på Gålö, tog en promis och badade på em, det har fläktat ganska bra här men imorgon ska det bli apvarmt igen så vi får väl se hur det går.

Tack Johan och Ros-Marie för er gästfrihet och några härliga dagar