Första semesterveckan

Fredagen åkte vi till Monica och Roger och åt och drack gott, vi satt ute och babblade till framåt 2 på natten, på lördag tog vi det lugnt, myste och klippte klor på Mocca, beundrade Monica talanger som getingtämjare och var en sväng till Löts camping i Strängnäs och tittade på den

På tisdag startade vi tidigt och körde upp till Luleå, tillbringade kvällen hos svärföräldrarna med sällskap av Mickes syster Marie och hennes man Håkan. På onsdag åkte vi till kyrkbyn, Gammelstan och träffade Kiwi (från Mellokullen) och hennes matte Katarina, vi kollade lite på underullskammar och hade picnic.
På kvällen åkte vi en sväng, bl a till Lövskär och in till stan, på hemvägen hittade jag en fantastisk solnedgång.
Torsdag var Mickes föräldrar borta så vi var till hamnkrogen och åt gott, flanerade på stan, tittade på vattenskoteråkare i Norra hamn, kollade utsikten på Ormberget, åt lyxshake på Max och åkte tillbaka till Norra hamnen för att fotografera solnedgången

På fredag styde vi kosan söderut men gjorde ett stopp hos brorsan i deras stuga i Knoppe, skönt att slippa köra hela vägen och trevligt att umgås med dom. Det skulle ju synas en blodmåne så vi åkte ut en sväng med båten, såg inte skymten av någon måne, ännu senare typ vid midnatt om månskrället fram men den var lika gul och svårfotad som vanligt men Evelina och jag var nere vid vattnet och testade lite. Det roliga var att vi såg Mars som också är väldigt synlig just nu, en stark röd prick typ under månen. Vi stod på bryggan så tyvärr blev det nog lite skakigt. På morgonen tog jag ett morgondopp, vi åt frukost och sen åkte vi hem
– blev ett litet besök på Albert & Herbert i Hudiksvall också……

Idag har vi varit ute och åkt flotte med Conny och Kerstin på Orlången, våra tre löptikar, Razta, Malva & Meta fick vara hemma hos mamma men Mini och Russin var med, jättemysigt, lite mulet men typ 28 grader i luften och 26 i vattnet. Micke premiärbadade och så även hundarna.

För några veckor sen fick jag ett mail från Christine, hon och Henrik köpte en valp av oss för ca 15 år sen, en syster till vår Myrra. Hon lever fortfarande och är pigg och kry, Raggen´s Ramila ”Stella”, jag fick ju även ett meddelande från brorsan Boss samma dag som dom fyllde 15 – 13/3, så två utav syskonen lever fortfarande – jättekul

Kl är nu strax ett på natten, jag sitter ute i pyjamas och det är så himla skönt, tyst och hyfsat svalt – det är 22 grader. Sammanfattningsvis har vi haft en bra första semestervecka, bara hoppas att dom resterande tre blir lika bra