Några veckor sen

Nu var det ett tag sen jag skrev något här men det händer inte så mycket nu förutom att jag har extremt mycket jobb.
Alla valpar verkar ha funnit sig väl tillrätta i sina nya familjer, några finns på fb andra har jag fått sms och mail ifrån. Det blev väldigt lugnt (och skönt…..) här hemma när alla åkt. På kennelträffen kommer vi alla fall att få träffa Ralf, Mocca, Röja, Max och Nico, Anmälningstiden har inte gått ut så det kanske blir någon mer av småttingarna.

Samma vecka som dom sista valparna flyttade var vi ute och åt, Rasmus 27-årspresent 7 mån försent – Worth waiting for. Vi hade även med oss mamma och vi var på Ag på Kronobergsgatan, vilket kött, 3 olika entrecote från olika länder – det var SÅ gott

Vi har också varit på mina kusinbarns student, lillebrors 50 års fest och jag har skrivit ett slutprov på min fotokurs

Några svängar till Gålö och husvagnen har vi också hunnit med, igår hade vi besök av Kerstin och Moltas och både Kerstin, jag, Moltas & Malva tog ett dopp

Imorgon är det vardag igen och jag hoppas att det blir lite svalare för det är olidligt på eftermiddagarna i trimmet