veterinärbesök

Igår var det då dags för vaccinering och besiktning för schnauzergänget, Självklart var vi på bästa kliniken – Årstakliniken och det var Anita som tog hand om gänget. Maria och Anita äger kliniken och både dom och personalen är så gulliga. Frk Rosa som ska flyga hem till Skellefteå fock åka i en egen ”flygväska” och det gick hur bra som helst.  Min mamma var med och hjälpte till

    


På eftermiddagen hade vi besök av Tobbe och Maja med barn, dom ska ha Herr Blå, Några bilder från köket – dom var lite trötta efter veterinärbesöket men det tog dom igen imorse…….. Före fem drog dom igång

Småttingarna har nu börjat ät vanlig mat och igår fick hela gänget (alla 16….) kalvfärs och det var riktigt smaskens

Idag är det dags för fem veckors fotografering av Metas gäng och imorgon Malvas två flickor. Vi väntar också besök av Johan och RosMarie som har ”vår” Malte, halvbrorsa till schnauzrarna, Malte ska få en lillebrorsa – Max