Sorgligt

Idag fick lilla YttePytte Micro komma till hundhimlen. I veckan har veterinär/valpköpare/vän  Anna-Karin och jag kämpat med att få upp hans ena öga då det var svullet och det låg en ögoninfektion bakom, det andra ögat hade han öppnat. I tisdags lyckades vi inte men i onsdags fick hon upp en litet hål så pass att det gick att få in antibiotika. Jag har också lyckats och svullnaden var nu helt borta. Har iofs tyckt att hans skalle såg lite konstigt ut men tänkte att det är väl för att han är så liten. Igår ringde jag till bästa Boel (kennel Argenta) som lovade att komma och titta på honom – det kändes inte riktigt bra i magen

Hon kom idag på fm och tog upp honom och sa på en gång att han har vattenskalle och öppen fontanell och att det var humanast för honom att få somna in. Sen igår hade dessutom bara gått upp 3gram trots idog matning.

Snälla Anna-Karin kom efter jobbet och sövde honom medan han låg och tuttade och när han sovit en bra stund fick han sprutan med avlivningsmedlet. Imorgon ska jag gräva ner honom bredvid pippi Mimmi.

Sånt här är jättejobbigt men känns också helt rätt, magkänslan har sagt hela tiden att något är fel men det var ändå ett liv.

Sov Gott lilla YttePytte 130grams Mikro Molekyl