Schnauzervalpar 2 veckor

Idag blir då schnauzergänget 2 v och det var dags för fotografering. alla har ögonen öppna men jag är inte säker på att dom ser än. Dom har varit lite lösa i magen så efter ett samtal med Boel (kennel Argenta) gav jag dom lite CaniCur igår och idag har dom fått sin första dos av tre av avmaskningsmedlet Axilur.

Herr Blå 1 052 g

Herr Grön 1 152 g

Frk Rosa 902g

Frk Röd 975g

Frk Vit 835g

Dvärgarna vankar runt och verkar inte ha någon som helst tanke på att  valpa, Malva har idag gått 63 dygn från andra parningen men antagligen skedde inte befruktningen förrän efter några dagar, hon har tidigare valpat på dygn 61 från första parningen så det här blir spännande att se hur länge hon tänker gå. Meta är på dygn 60 från första parningen idag.

Jag har köpt en begagnad broderimaskin och det finns mycket kul att göra, det här är lite som jag testsytt

Jag stod och höll i paket med ärtskott när jag handlade sist med 25spänn kändes i dyraste laget, kom på att jag hade kvar gula ärtor sen jag groddade sist så hem och fyllde en yoghurthink med jord och ärtor

Såg lite småtrist ut att ha en ful plasthink på fönsterbrädan så då testade jag maskinen lite till, sydde en påse till hinken

Fortsättning följer på groddprojektet